DROPSHIP MALAYSIA

KENAPA JADI AGENT DROPSHIP MALAYSIA PTT OUTDOOR?

Ada SOALAN?

Kena bayar ke nak register?

Ya, untuk jadi Agent Dropship Malaysia PTT Outdoor ni, hanya bayar RM30 sahaja sekali. Sekali seumur hidup ya! Sebab kita nak cari Agent Dropshipper PTT Outdoor yang betul-betul nak buat bisnes, bukan main-main sahaja. Tak untung pun RM30 tu, duit nak cover admin fee ja. Paling penting, kami adalah trusted Dropship Supplier Malaysia. 

Jual barang apa?

Kita jual barang outdoor, kategori fokus kami dalam hiking, travel dan running. Tapi yang best dia, kita selalu ada barang baru, jadi, agent-agent dropshipper akan selalu dapat jual barang baru. Yang best nye barang kami ni memang lain daripada Shopee tau! Sebab kami adalah trusted dropship supplier Malaysia, jadi barangan kami lebih berkualiti dan disertakan dengan warranty ya!

Ada support group tak?

Ada! Telegram Dropship PTT Outdoor Malaysia, Whatsapp Agent Dropship and Reseller Malaysia, dan Facebook Dropship Reseller Malaysia group. Bukan itu sahaja, admin kita akan siap bagi grafik dan copywriting, korang copy, paste dan amik order ja. Sangat-sangat mudah untuk menjadi sebahagian daripada Agent Dropship PTT Outdoor!

Kenapa dropship malaysia tanpa modal?

Time camni, ramai yang nak cari pendapatan sampingan tanpa keluar modal banyak. Dropship adalah salah satu cara, sebab kita boleh start dengan modal minima, tapi yang penting, kena rajin promote dan cari sales.

Confirm ke dapat untung?

Tak, dropship Malaysia PTT Outdoor tak akan pastikan untung. Itu dah scam. Untung bergantung kepada usaha anda, tapi yang kami cakap, kalau ada usaha, kalau ada sales, mesti ada untung.

Saya Zero. Boleh ke?

Boleh. Yang penting, niat nak belajar ada. Tapi kalau niat takde, susah kita nak bantu. Kita ada support group dan video tutorial semua, tapi usaha tetap kena ada.