Dropship at PTT Outdoor - TWT, PTT Outdoor, Digital 500ML Thermal Flask 2,
cari barang yang sesuai

Pelbagai barangan outdoor yang berkualiti tersedia untuk dijual!

dapat harga borong

Order dengan kami untuk dapat harga borong walau dengan satu barang je!

Dropship at PTT Outdoor - TWT, PTT Outdoor, 1 1,
Dropship at PTT Outdoor - TWT, PTT Outdoor, TBF Calf Compression Leg Sleeve 3,
jual dengan mudah

Kumpul order customer, bayar dan selesai. Takperlu pos barang!

whatsapp sekarang

Ada SOALAN?

Kena bayar ke nak register?

Ya, bayar RM30 sahaja SEKALI SEUMUR HIDUP. Sebab kami nak cari dropshipper yang betul-betul nak buat bisnes, bukan main-main sahaja. Tak untung pun RM30 tu, duit nak cover admin fee ja. Guidebooks, tutorials, videos dan tips, bahan marketing sekali customer service yang padu kami sediakan untuk korang tau! RM30 tu sangat berbaloi sebenarnya.

Mesti lah BOLEH! Jangan risau, pengalaman tu takkan ada jika tak mulakan sekarang! Jadi join dulu, baru lah ada pengalaman boleh cerita. Kami ada support team yang sedia membantu anda dalam kesulitan.

Kami jual barang OUTDOOR, kategori yang kami fokuskan adalah dalam hiking, travel dan running. Tapi yang best dia, kami selalu ada barang baru, jadi, dropshipper akan selalu dapat jual barang baru.

Mestilah ADA! TELEGRAM, WHATSAPP dan FACEBOOK group. Bukan itu sahaja, admin kami akan siap bagi grafik dan copywriting, korang copy, paste dan ambil order ja. Sebenarnya, TAK SUSAH LANGSUNG! Kami ada sediakan guidebook untuk korang lagi tau!

BUIT DUIT KEPUK-KEPUK! JADI KAYA! Promote barang jualan kepada customer. Korang sebagai dropshipper akan order dari kami dengan harga berganda murah sebagai dropshipper! Join sekarang dan buat duit dengan kami tanpa perlu simpan stock! Buat bisnes online kini lebih mudah! Sekelip mata je dah boleh buat business online.

Semestinya TIDAK! Korang takkan dikenakan bayaran selepas join dah bayar RM30 tu. Bayaran hanya dilakukan sekali dan seumur hidup lah RM30 tu je kena bayar tau!

Memang TAK LA! Korang bebas nak buat sales tinggi langit ke tujuh sekalipun, tiada paksaan, tiada paksa rela. Hanya kerelaan hati korang je nak buat berapa banyak sales untuk berapa lama. Kita tak halang langsung ye.

TIADA kos tambahan selepas jadi dropshipper. Bayar RM30 sahaja seumur hidup, akan dapat bahan marketing, video, tips, tutorials sekaligus.

Semestinya TIDAK! Korang takperlu langsung pegang stock atau jadikan bilik korang tu sebagai stor simpanan barang. TAK PERLU OKAY!

Komisen sangat lumayan! Komisen untuk setiap barang bergantung kepada harga barang itu sendiri, kalau harga mahal, banyak la untung komisen. Itu baru satu barang, kalau banyak barang dijual dalam masa sehari, memang lumayan hasilnya! Tambah pulak tak perlu risiko untuk beli stock.

Seharusnya BOLEH! PTT Outdoor merupakan sebuah syarikat yang menyediakan pelbagai jenis barangan outdoor dengan harga yang sangat berpatutan dan telah memenangi beberapa anugerah perniagaan dalam talian ni. Boleh tengok SINI untuk review dan SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI untuk baca artikel-artikel mengenai syarikat kami.

TIADA! Semua peringkat umur boleh join tau. Bak kata pepatah mat salleh “the more the merrier”.

Dropship at PTT Outdoor - TWT, PTT Outdoor, BizRACE S2 Logo 2,
Dropship at PTT Outdoor - TWT, PTT Outdoor, award2,
Dropship at PTT Outdoor - TWT, PTT Outdoor, soba,
Dropship at PTT Outdoor - TWT, PTT Outdoor, malaysian website awards,